VISITA A COPENHAGUEN, LA CIUTAT DE PROPORCIONS HARMONIOSES


  0 day trip

  Group trip

  Clàssiques, Pròximes sortides

  Trip to know Dinamarca

At this time this trip is not available

Discover similar trips


VISITA A COPENHAGUEN, LA CIUTAT DE PROPORCIONS HARMONIOSES

VISITA A COPENHAGUEN

LA CIUTAT DE PROPORCIONS HARMONIOSES

 

Des del dissabte 18 al dimarts 21 de maig de 2024Amigues i amics benvolguts,

 

Us fem arribar el programa del viatge que hem preparat per visitar la bella ciutat de Copenhaguen amb la finalitat de gaudir de l’harmonia de les edificacions i dels jardins d’aquesta ciutat del nord d’Europa. Hi podrem visitar els seus museus d’art, que són d’una categoria excepcional. Per als qui estimen l’art grecoromà i l’art impressionista podran delectar-se visitant la meravellosa Gliptoteca Ny Carlsberg. Al Nationalmuseet, a més de la gran col·lecció d’obres del Renaixement, hi trobarà una selecta col·lecció de ceràmica grega, sobretot de Rodes, perquè durant molts anys arqueòlegs danesos excavaren en aquesta illa. Al Statens Museum for Kunst hi trobarem les col·leccions reials de pintura amb obres de Brügel, Rembrandt, Hals, Rubens i Memling, entre altres. A més a més, tindrem el goig de veure-hi obres de pintors danesos de principis del segle XIX, que reproduïren llocs memorables de Grècia i Roma. També cal esmentar la casa museu de l’escultor neoclàssic Bertel Thorvaldsen que ens deixà tantíssimes obres inspirades en el món clàssic. Creiem que és una bona oportunitat que no han de desaprofitar els qui aprecien l’art, la geografia i la història.

A continuació us exposem l’itinerari que hem dissenyat amb molta cura i que esperem que sigui del vostre grat.

PODEU CONSULTAR EL PROGRAMA CLICANT AQUÍ

At this time this trip is not available

Do you need help?

Itinerary and details

Departure city
Barcelona
Itinerary description

VISITA A COPENHAGUEN

LA CIUTAT DE PROPORCIONS HARMONIOSES

 

 

Des del dissabte 18 al dimarts 21 de maig de 2024Amigues i amics benvolguts,

 

Us fem arribar el programa del viatge que hem preparat per visitar la bella ciutat de Copenhaguen amb la finalitat de gaudir de l’harmonia de les edificacions i dels jardins d’aquesta bella ciutat del nord d’Europa. Hi podrem visitar els seus museus d’art, que són d’una categoria excepcional. Per als qui estimen l’art grecoromà i l’art impressionista podran delectar-se visitant la meravellosa Gliptoteca Ny Carlsberg. Al Nationalmuseet, a més de la gran col·lecció d’obres del Renaixement, hi trobarà una selecta col·lecció de ceràmica grega, sobretot de Rodes, perquè durant molts anys arqueòlegs danesos excavaren en aquesta illa. Al Statens Museum for Kunst hi trobarem les col·leccions reials de pintura amb obres de Brügel, Rembrandt, Hals, Rubens i Memling, entre altres. A més a més, tindrem el goig de veure-hi obres de pintors danesos de principis del segle XIX, que reproduïren llocs memorables de Grècia i Roma. També cal esmentar la casa museu de l’escultor neoclàssic Bertel Thorvaldsen que ens deixà tantíssimes obres inspirades en el món clàssic. Creiem que és una bona oportunitat que no han de desaprofitar els qui aprecien l’art, la geografia i la història.

A continuació us exposem l’itinerari que hem dissenyat amb molta cura i que esperem que sigui del vostre grat.

Day 1
Description:

Presentació a l’aeroport del Prat a les 18’00 hores per sortir amb el vol que sortirà a les 20’00 hores  en direcció a Copenhaguen. Arribada a les 22’55. Trasllat a l’hotel on ens allotjarem.


Day 2
Description:

Després d’esmorzar a l’hotel ens dirigirem a la Ny Carlsberg Glyptotek, on podrem veure un gran nombre d’escultures gregues i romanes que coneix tothom que ha manejat una bona història d’art clàssic. L’edifici d’aquesta gliptoteca ja fou concebut amb la finalitat de conservar-hi col·leccions d’art fou inaugurat  el 1897.  Tot seguit es visitarà les ruïnes del Christiansborg Palace. Dinar.

A la tarda anirem al Thorvaldsens Museum edificat en memòria de l’escultor danès més cèlebre, Bertel Thorvaldsen (1770-1844). Hi podrem contemplar una molt important col·lecció d’escultures clàssiques i obres personals de l’autor. Tot seguit farem un recorregut pel centre de la ciutat. Allotjament a l’hotel. 


Day 3
Description:

Després d’esmorzar a l’hotel iniciarem el nostre recorregut visitant el Kastellet, una antiga ciutadella del segle XVIII. Tindrem l’oportunitat de veure la Petita Sirena, símbol de la ciutat. A continuació es visitarà l’Amalienborg, palau que és la residència de la família reial que obrí les seves portes als visitants el 1994.

Dinar.

A la tarda veurem el Museu Nacional de Dinamarca o Nationalmuseet. Hi trobarem peces importants de la prehistòria danesa, com el carro solar de Trudholm del segle XII aC, una col·lecció de pedres rúniques del segle X, tapissos i objecte religiosos de l’edat mitjana i del Renaixement. A més a més, hi veurem mòmies egípcies, una bona col·lecció de vasos de ceràmica grega i una selecta secció d’art romà. Allotjament a l’hotel.


Day 4
Description:

Un cop hàgim esmorzat visitarem la Galeria Nacional de Dinamarca o Statens Museum for Kunst, on podrem contemplar obres  de l’escola francesa dels segles XVII i XVIII i una col·lecció d’obres flamenques i holandeses. També hi veurem obres del segle XX de Picasso, de Braque, de Darain, de Vlamink i de Munch, a més  d’una secció d’art danès. A continuació anirem al Palau de Rosenborg on podrem admirar col·leccions de la família reial.

Tot seguit ens dirigiren a l’aeroport, on tindrem temps lliure per dinar lliure, cadascú pel seu compte, en algun dels punts que ofereixen menjars ràpids. A les 16’50 iniciarem el viatge de retorn cap a Barcelona. Arribada a l'aeroport del Prat a les 19'40 hores.

 

  IT INCLUDES:

∙ *Vols anada Barcelona – Copenhaguen i tornada Copenhaguen – Barcelona amb maleta inclosa.

∙ 3 nits a l'hotel Scandic Spectrum 4* o similar.

∙ 2 dinars. 

∙ Un refresc o copa de vi, aigua i cafè o infusions, dels dinars i sopars inclosos. 

∙ Entrades i guiatges a museus i recintes històrics de pagament que consten en la programació. 

∙ Guia local en les visites durant tot el recorregut.

∙ Guia acompanyant de Pol Viatges. 

∙ Assegurança de viatge i de cancel·lació (consultable a la pàgina web).

 

Nota:

  • *Els horaris i preus dels vols són orientatius i estan subjectes a la disponibilitat i preu en el moment de confirmar-se el grup i efectuar la reserva. L’agència es reserva el dret d’incrementar el preu fins a 1% del total del viatge per a la reserva definitiva dels serveis aeris. El client, sempre que ho vulgui i ho notifiqui prèviament, podrà reservar-se els vols pel seu compte.
  DOES NOT INCLUDE:
  • Qualsevol cosa no especificada.

IMPORTANT:

Us agrairem que us poseu en contacte amb nosaltres tan aviat com pugueu després de rebre aquest escrit, ja sigui per dir-nos que no hi podeu participar ja sigui, a l’inrevés, per manifestar que podem comptar amb vosaltres en aquest viatge. Cal que tinguem present que les entrades d’alguns llocs s’han d’encarregar amb anticipació. Telèfon. 93 241 41 42 / Correu. grups@polviatges.com.

 

-Preu per persona en hab. doble:   1.475 €-Suplement  en cambra individual:   265 €
PRIMER TERMINI PAGAMENT INSCRIPCIÓ:

Dimarts 5 de març de 2024  390 €

DARRER TERMINI PAGAMENT:


Dijous 11 d'abril de 2024

CaixaBank “la Caixa” -  ES34 – 2100 3017 0822 0064 1565

(Concepte: Copenhagen + Noms i cognoms)VIATGE LIMITAT A UN MÀXIM DE 19 PERSONES

 

Nota: El viatge no es realitzarà sense un mínim de 12 persones.

Estigues informat de novetats i viatges

Dona't d'alta a la newsletter i rep informació de nous viatges abans que ningú

Thanks for subscribing!
Email is not valid
Update cookies preferences